Lahjakortit

Osta lahjakortti ystävälle tai vinkkaa äidille

Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti, kiitos.

  • Valitse kassalla haluamasi lahjakortti tai lahjakortit. 
  • Maksa joko Stripen tai Paypalin kautta.
  • TARKISTA kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, sillä maksun jälkeen otan sinuun yhteyttä ja pyydän lahjan saajan nimen sekä sähköpostiosoitteen.
  • JOS maksajan sähköpostiosoite on kirjoitettu väärin, en pysty kontaktoimaan sinua, enkä toimittamaan lahjaa eteenpäin.
  • Tällöin palautan rahat sinulle 7 arkipäivän kuluessa.
  • Mikäli haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi. 
  • Lahjakortti toimitetaan lahjan saajalle sen jälkeen, kun maksu kirjautuu joko järjestelmään tai pankkitilille.
  • Lahjakortilla ei ole rahat takaisin takuuta eikä lahjakorttia voi muuntaa rahaksi.

Myyntisivu Masterclassissa puran osiin 3 erilaista myyntisivua ja käyn läpi mitä kielellisiä virheitä tein, missä onnistuin ja mitä olisi kannattanyt tehdä toisin.
Lue lisää kurssista täältä

Sisältöakatemiassa opetan kuin kirjoitetaan luonnollista, tyylikästä ja empaattista myyvää tekstiä, kuinka myyntiä automatisoidaan ja liiketoimintaa skaalataan.
Lue lisää valmennuksesta täältä

Sparrauksen aikana voimme käydä läpi blogiasi, markkinointiasi, myyntitekstejäsi tai vaikka lanseeraustasi. Voit kysyä mitä tahansa bloggaamiseen tai digiyrittäjyyteen liittyvää.
Lue lisää sparrauksesta täältä

Teknisenä tukihenkilönä teen pieniä töitä Wordpress-blogeissa ja sivustoilla. Kuvaan, mitä teen ja pääset oppimaan videoiden avulla lisää omasta sivustostasi tai blogistasi. Tunnin aikana voin esimerkiksi luoda sinulle valikoita, tarkistaa asetukset, muokata ulkoasua teeman mukaan tai tarkistaa sivuston SEOn.

Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa bloggaamisen ja välttää turhia virheitä. Kurssilla käymme läpi kaiken tarvittavan aina blogiaiheen valinnasta blogin tekniseen perustamiseen, sisällön kirjoittamiseen sekä lukijoiden hankkimiseen.
Lue lisää kurssista täältä

Näin teet ensimmäisen verkkokurssin kurssilla opetan sinulle, kuinka teet verkkokurssin, jolla on aidosti kysyntää ja joka tuo sinulle säännöllisesti myyntiä. Kurssilla käymme läpi kuinka valitset aiheen ja tarkistat, että sillä on kysyntää, kuinka suunnittelet kurssin materiaalit sekä kuinka pilotoit ja lanseeraat kurssin.
Lue lisää kurssista täältä

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia, kuinka sisältö- ja digimarkkinointi aidosti toimii ja kuinka tuotat sisältöä, jota sinun yleisösi tai asiakkaasi haluaa kuluttaa. Pääpaino on blogilla ja valmennus sopii sekä bloggaajille että yrittäjille. Yrittäjät oppivat kuinka kirjoittaa yritysblogia, joka ei kuulosta kliiniseltä vaan lämminhenkiseltä.
Lue lisää valmennuksesta täältä

Digiyrittäjään Bundle -paketti kokoaa yhteen kolme kurssia ja valmennusta, joiden avulla luot itsellesi tasaisesti myyntiä tuovan digiyrityksen.
Bundle sisältää "Näin teet ensimmäisen verkkokurssin" kurssin, Myyntisivu Masterclass tallenteet sekä Sisältöakatemian valmennusmateriaalit. Kertamaksun hinnalla lahjan saaja pääsee nauttimaan materiaaleista vaikka seuraavat viisi vuotta.

"Aivan mahtavaa saada blogi valmiiksi rakennettuna, kun ei itsellä taidot ja tiedot riitä. Tiia on ollut kärsivällinen ja vastannut upeasti kaikkiin kysymyksiini. Kiitos ja lämpimät suositukset tälle blogin rakennuspaketille."
-Päivi

"Asennus kävi nopeasti ja ei tarvinnut itse miettiä miten homman saisi tehtyä. Suosittelen!" -Karina

"Sehän alkaa näyttämään ihan blogilta! WAU! On se eri asia kun ammattilainen tekee."
-Katja

"Annoin Tiian tehtäväksi rakentaa WordPress pohjalle blogin ja humpsis äkkiä se olikin valmiima. Pientä säätöä tietenkin lopuksi ja Tiialta vielä lopuksi ohjeet kuin pyssyn suusta. Peukutan viiden tähden edestä Tiian palveluja."  -Petri

"Koin Tiian sparraustunnin todella hyödyllisenä. Tiia oli perehtynyt etukäteen toivomiini asioihin ja antoi niihin paljon kehitysehdotuksia. Kirjoitin kynä sauhuten tunnin aikana neljä sivua vinkkejä, joilla voin parantaa blogiani ja laskeutumissivujani. Tiia on helposti lähestyttävä ja häneltä voi kysyä omasta mielestä tyhmiäkin kysymyksiä. Sain vielä sparraustunnin jälkeenkin häneltä lisävinkkejä sähköpostilla. Tiia on bloggaamisen ammattilainen, jolta voimme oppia paljon❤️" -Kirsi

”Tiian kanssa juttelu oli ihanan helppoa ja inspiroivaa. Ideoita tuli mainiosti miten omaa blogia ja verkkoliiketoimintaa voi kehittää sekä mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Tiia kysyi etukäteen toiveeni tapaamiselle ja oli perehtynyt tilanteeseeni hyvin. Hänellä oli ihana tapa sanoa kehitettävät asiat positiivisen kautta. Suosittelen todella lämpimästi! ” -Tea

"SUURkiitos Tiia! Olet tehnyt napakalla osaamisellasi WordPress-alustalle blogini teknistä toteutusta. Olet jaksanut olla niin kärsivällinen, kun en edes kunnolla osaa puhua "blogia" - mikä on sivu ja artikkeli ja... Vielä säädämme hieman ja sitten yritän ihan itse alkaa kirjoittaa blogia. Ihana, että ei tarvitse ajatella tekniikkaa, vaan voin keskittyä kirjoittamiseen. Mutta tiedän, että voin ostaa ammattiapua - tukea, kun tarvitsen. Se tieto helpottaa!"
-Helena

"Kiitos vielä inspiroivasta ja hyödyllisestä sparrauksesta.  Nyt reilu kuukausi sparrauksen jälkeen olen  tehnyt pieniä muutoksia aina kun pystyn (kuten affipostausten muokkaaminen, vanhojen postausten päivittäminen).   Jo tämä on tuonut pientä nousua blogin kävijämäärään, viimeisen 28 päivän aikana kävijämäärä on noussut 3,7%. Affikomissioita kilahti tilille pieni summa heti ensimmäisen muokkauksen jälkeen.   Olen myös huomannut, että jo etusivun postauksia muokkaamalla/vaihtamalla saan pikkuhiljaa suunnattua lukijoita toivomiini postauksiin." -Asiakas